Rustfast klejnsmed lærling

Vi kan ikke gøre det uden dig! Vi søger lærlinge som vil være med til at skabe de anlæg som danner fundamentet for stærke, bæredygtige procesanlæg.

Men hvad gør planer uden hænder til at bygge, samle, montere og idriftsætte? Vi har brug for dig som har lyst til at blive udlært af gode kollegaer, dig som er videnbegærlig og stiller spørgsmål, dig som udfordrer projektlederen med et "kunne man ikke også?".

Kan vi love dig en fast stilling efter endt uddannelse? Ja, hvis kemien er rigtig og vi har kunne holde hinanden ud gennem hele lærlingeperioden. Er lønnen god? Ja, lønnen er god for faget. Men, er der jobsikkerhed? Ja, vi kan ikke se en scenarie hvor der ikke er brug for faglærte.
Vil du høre mere så fat i Bjarke Busk Pedersen2460 8863 eller bbp@vandogteknik.dk

Ingeniør eller maskinmesterpraktik

Vi søger praktikanter som vil være med til at skabe de anlæg som danner fundamentet for stærke, bæredygtige procesanlæg. Et anlæg stampes ikke op af jorden, det skal projekteres og der skal laves beregninger og udbudsmateriale - og ikke mindst der skal føres tilsyn med leverandører og entreprenører.

Vi giver dig et ansvar - og vi giver dig, naturligvis, en mentor som assisterer og vejleder, men du får ansvar og milepæle at leve op til. Vi tror på at læring kommer når man føler en medejerskab, og det er med til at udvikle kompetencer, erfaring og viden.

Kan vi love dig en fast stilling efter endt uddannelse? Ja, hvis kemien er rigtig og vi har kunne holde hinanden ud gennem hele praktikken. Vil du høre mere så fat i Bjarke Busk Pedersen på 2460 8863 eller bbp@vandogteknik.dk

Kontakt os

Vi er klar til at hjælpe jer med alle problemstillinger i jeres vandforsyning.
Kontakt os

Om Vand og Teknik

Læs mere

Nye vandværker

Læs mere
Cookies
2024 © Envatek
Dixon Creatives