ENVATEK´s Persondatapolitik

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos ENVATEK A/S og de tre selskaber under ENVATEK; Vand og Teknik A/S, Ingeniør Huse A/S samt ATES A/S. Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser. Vi opbevarer dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger, som vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, telefonnummer.
ENVATEK A/S og underliggende selskaber indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende: 
- Besøger vores hjemmeside
- Modtager materiale
- Søger job
- Kommunikere med os via e-mails

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.envatek.dk (CVR nr.: 39274590), www.vandogteknik.dk (CVR nr.: 29215030), www.ingeniørhuse.dk (CVR nr.: 37967432) samt www.ates.dk (CVR nr.: 38435329) er ENVATEK A/S, Rosbjergvej 26, 8220 Brabrand.

Kontaktperson: Jens Kristensen, info@vandogteknik.dk, +45 8744 1055.

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere den ydelse, som du få hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kommunikere med dig via e-mails.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande. Vi hoster vores hjemmesider hos One.com, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata, som du måtte oplyse på vores hjemmeside, vil blive opbevaret i vores webhotellers datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere. Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine persondata, og du har ret til at indgive klage til databeskyttelsesmyndighed (Datatilsynet, jf. nedenfor). Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@vandogteknik.dk.

Kontakt til Databeskyttelsesmyndighed

Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 Copenhagen K
Tel: +45 33 19 32 00
Fax: +45 33 19 32 18
Mail: dt@datatilsynet.dk

Cookie politik

Vi benytter Cookies på vores hjemmesider til trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores sider og kan dokumentere dette over for internt personale.

Ejeroplysninger

Disse websites udbydes af:
ENVATEK A/S
Rosbjergvej 26

8220 Brabrand

Danmark

www.envatek.dk

www.vandogteknik.dk

www.ingeniørhuse.dk

www.ates.dk


Disse hjemmesider anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.
Du kan slette cookies, for vejledning her.

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her.

Vores hjemmeside bruger cookies fra Google Analytics til kun at måle trafikken på hjemmesiden.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

Kontakt os

Vi er klar til at hjælpe jer med alle problemstillinger i jeres vandforsyning.
Kontakt os

Om Vand og Teknik

Læs mere

Nye vandværker

Læs mere